VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Ta kontakt

Fremtidsrettede rørtekniske løsninger

Bereko AS utfører alt fra små serviceoppdrag til de store og komplekse nybyggoppdragene.

Ikon av et hus

Nybygg

Ikon av verktøy

Rehabilitering

Ikon av en rørlegger

Serviceoppdrag

Ikon av en vanndråpe

Sanitær

Ikon av en air conditioner

Varme og kjøling

Hva får du av oss?

Som kunde hos oss kan du være sikker på å få en løsningsorientert håndverker som gir deg gode råd og fagmessig oppfølging. Du får skriftlige avtaler, også for mindre arbeider. For oss er det viktig med punktlighet, faglig kvalitet og personlig service.

Vi har lang erfaring innen service, rehabilitering og nyanlegg, - dette gjør oss til en samarbeidspartner for fremtiden. Vi prosjekterer, leverer og monterer kvalitetsmessige rørtekniske løsninger som tilfredsstiller kundens krav, og ikke minst gjeldende regler og forskrifter.

Våre medarbeidere er profesjonelle og løsningsorienterte i hvert oppdrag, og bidrar gjerne med gode råd og vurderinger underveis i prosessen. Kundens ønsker kommer alltid først, enten du ønsker kostnadseffektive og energisparende løsninger eller maksimal komfort og velvære. Vår styrke ligger i høy fagkompetanse og evnen til å sette kunden først.

I Bereko er vi opptatt av dokumentasjon. Dokumentasjon er viktig for deg så du kan vite at jobben er gjort riktig. Etter at den nye avhendingsloven trådte i kraft i 2022 er dokumentasjonen avgjørende for verdien på hjem og hytte ved salg. Uten dokumentasjon kan takstmann for eksempel måtte sette verdien på et helt nytt bad til null kroner – ingenting.

Kontakt oss