Våre rørleggertjenester

Ta kontakt

Fremtidsrettede rørtekniske løsninger

Bereko utfører alt fra små serviceoppdrag til de store og komplekse nybyggoppdragene.

Hva får du av oss?

Som kunde hos oss kan du være sikker på å få en løsningsorientert håndverker som gir deg gode råd og fagmessig oppfølging. Du får skriftlige avtaler, også for mindre arbeid. For oss er det viktig med punktlighet, faglig kvalitet og personlig service.

 

Vi har lang erfaring innen service, rehabilitering og nyanlegg, som gjør oss til en samarbeidspartner for fremtiden. Vi prosjekterer, leverer og monterer kvalitetsmessige rørtekniske løsninger som tilfredsstiller kundens krav, og ikke minst gjeldende regler og forskrifter.

Nybygg

På jakt etter en rørlegger for ditt nybygg? Bereko er din partner for å levere helhetlige rørløsninger til både private hjem og bedriftsbygg. Vi engasjerer oss gjerne tidlig i prosessen, og tilbyr rådgivning for å sikre at alt går på skinner fra starten av.

Les mer

Rehabilitering

Planlegger du å pusse opp? Bereko hjelper deg med å fornye utdaterte røranlegg og våtrom. Bytt ut det gamle og slitte med moderne løsninger som oppfyller dagens krav til standard og forskrifter, og nyt et nyoppusset våtrom med kvalitet i hver detalj.

Les mer

Serviceoppdrag

Ingen rørleggerjobb er for stor eller for liten for oss. Bereko tar hånd om alle typer rørleggertjenester og serviceoppdrag. Trenger du regelmessig vedlikehold? Spør oss om våre serviceavtaler.

Les mer

Sanitær

Trenger du helhetlige løsninger for sanitæranlegg? Enten det er for privatboliger eller bedriftslokaler, står vi klare til å hjelpe deg med både nye installasjoner og modernisering av eksisterende anlegg.

Les mer

Varme og kjøling

Trenger du hjelp med varme- og kjølesystemer? Vi tilbyr inspeksjon, reparasjon, og installasjon av energieffektive pumper og varmeanlegg. Våre eksperter har bred kunnskap om alt fra vannbåren varme til moderne varmesystemer.

Les mer

Trenger du en erfaren rørlegger?

Vi vil gjerne høre fra deg. Send en melding eller ring oss for en uforpliktende rørprat!

Kontakt oss