EN SAMARBEIDSPARTNER FOR FREMTIDEN

Ta kontakt

KOMPETANSE, KVALITET OG SERVICE

Fra og med januar 2021 er Bereko AS tilbake i markedet i Bergen og omegn, hvor vi som tidligere tilbyr rørtekniske tjenester innenfor service og prosjektmarkedet, både innenfor offentlig- og privat sektor.

 

Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen.

DIN PERSONLIGE RØRLEGGER

Bereko AS er en sentralt godkjent rørleggerbedrift, samt at vi er en godkjent mesterbedrift i Mesterbrevnemnda. Ved å velge en mesterbedrift får du trygghet, gode løsninger og skriftlige avtaler. Det lønner seg å bruke en faglært og utdannet rørlegger - vi har erfaringen som kreves for å kalle seg mester. Vær sikker på at du får en løsningsorientert håndverker med gode råd og fagmessig oppfølging på veien.

Sertifiseringer

Sentralt godkjent - logo

Godkjent for ansvarsrett

Sentral godkjenning er en ordning der håndverkeren har en godkjenning basert på forskriftsfestede kriterier. Firmaer uten sentral godkjenning må søke lokal godkjenning for å gjennomføre søknadspliktige tiltak. Er jobben søknadspliktig kan det vært lurt å velge en håndverker som har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Logo av mestermerket

Mesterbrev

Mesterbrev er en lovbeskyttet tittel på en håndverksmester.        En mester har fag-/svennebrev, to-årig mesterutdanning, lang praksis i yrket sitt og anses som en seriøs yrkesutøver. Å bruke en formell mester gir en viss sikkerhet for at vedkommende kan faget sitt.

Logo av godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

En lærebedrift er godkjent av fylkeskommunen for å ansette og gi opplæring til lærlinger, lærekandidater og kandidater for fagbrev på jobb.

Å være godkjent lærebedrift er et kvalitetsstempel og viser at bedriften tar samfunnsansvar.

vvs fagmann - logo

VVS Fagmann

Bereko er medlem av rørleggerkjeden VVS Fagmann.  VVS Fagmann er en landsdekkende rørleggerkjede med rørleggere over hele landet. Ved å velge en VVS Fagmann kan du være trygg på at hele prosessen blir håndtert profesjonelt fra tegninger til ferdig installasjon og dokumentasjon som er svært viktig.

EN PÅLITELIG RØRLEGGER

For din trygghet får du alltid skriftlige avtaler, både for små og store arbeider. For oss er det viktig å stille opp når kunden forventer oss. Det å være punktlig er for oss selvsagt, og noe som er essensielt for å bli oppfattet som en profesjonell og pålitelig rørlegger.

 

Vårt ønske er at våre kunder skal oppfatte oss som en høyt kvalifisert og serviceinnstilt rørleggerbedrift, med bred faglig kompetanse i rørleggerfaget.

Våre samarbeidspartnere

Vi leverer rørleggertjenester av høy kvalitet sammen med solide samarbeidspartnere.