Din lokale rørleggermester i Bergen

Kontakt oss

Som kunde hos oss kan du være sikker på å få en løsningsorientert håndverker som gir deg gode råd og fagmessig oppfølging. Du får skriftlige avtaler, også for mindre prosjekter. For oss er punktlighet, faglig kvalitet og personlig service viktig.

Velg en faglært rørlegger

Vi har lang erfaring innen service, rehabilitering og nyanlegg. Dette gjør oss til en samarbeidspartner for fremtiden. Vi prosjekterer, leverer og monterer rørtekniske løsninger av høy kvalitet, som tilfredsstiller kundens krav og de gjeldende regler og forskrifter.

 

Våre medarbeidere er profesjonelle og løsningsorienterte i hvert oppdrag, og bidrar gjerne med gode råd og vurderinger underveis i prosessen. Kundens ønsker kommer alltid først, enten det gjelder kostnadseffektive og energisparende løsninger eller maksimal komfort og velvære. Vår styrke ligger i høy fagkompetanse og vår evne til å prioritere kunden.

Alltid dokumentert arbeid

Vårt ønske er at våre kunder skal oppfatte oss som en høyt kvalifisert og serviceinnstilt rørleggerbedrift, med bred faglig kompetanse i rørleggerfaget.

Hos Bereko er vi opptatt av dokumentasjon. Dokumentasjon er viktig for deg, slik at du kan være sikker på at jobben er gjort riktig. Med den nye avhendingsloven som trådte i kraft i 2022, er dokumentasjonen avgjørende for verdien på hjem og hytter ved salg. Uten dokumentasjon kan en takstmann for eksempel måtte vurdere verdien på et helt nytt bad til null kroner.

Sertifiseringer og godkjenninger

Alltid faglig oppdatert

Hos Bereko legger vi vekt på kontinuerlig læring og utvikling. Dette sikrer at våre ansatte alltid er oppdatert på de siste bransjestandardene og teknologiene, og at vi leverer tjenester som overgår forventningene.

En pålitelig rørlegger

For din trygghet får du alltid skriftlige avtaler, både for små og store arbeid. For oss er det viktig å stille opp når kunden forventer det. Det å være punktlig er for oss selvsagt, og noe som er essensielt for å bli oppfattet som en profesjonell og pålitelig rørlegger.

Prat med en faglært rørlegger

Har du behov for hjelp av en pålitelig rørleggerbedrift? Kontakt Bereko for en uforpliktende rørleggerprat.

Kontakt oss